logo
15.01.2023

Cum ascult, ușor si comod, radiouri pe PC?


Pentru a da un răspuns la această întrebare, vă readuc în atenție programul TV-Lite. Deși acest program este conceput pentru urmărirea programelor TV online, face o treaba excelentă și în cazul radiourilor.

Acest program se poate descărca de aici. După ce l-ați descărcat, parcurgeți instrucțiunile din articol pentru a adăuga lista cu radiouri și a putea asculta radiourile preferate

 

Categorie: General
Postat de: oberon

După ce ați descărcat și instalat programul, la prima rulare acesta va descărca automat două liste de programe TV (sau „abonamente”, cum sunt denumite ele, de fapt). Lista dorită poate fi selectată din câmpul „Lista de canale” aflat în partea stângă, imediat deasupra locului unde listele se afișază efectiv. „IPTV.org” conține mii de canale ordonate pe țări. Cealaltă „Canale Romanesti” conține o serie de programe doar din România.

Însă încă nu avem la dispoziție o  listă cu radiouri. Acest lucru se poate rezolva cu usurință în felul următor:
Din meniul „TV-Lite", selectati „Gestionează liste” (sau „Manage lists” în engleză). În submeniul care se deschide, căutați și faceți click pe „Gestionează abonamente” (sau „Manage subscriptions”). Totul așa cum se arată în figura de mai jos.
 

 
Se va deschide o fereastră în care veți putea organiza listele de posturi TV și radio. Apasați pe butonul „Nou” (sau „New” în engleză). În formularul ce se deschide completați denumirea  noii liste, de exemplu „Radiouri” și adresa de mai jos:

http://www.radiocondor.ro/uploads/radio.db

Totul va trebui sa arate ca în figura de mai jos:



După aceea apăsați butonul OK. Noua listă se va descărca imediat. Apăsați butonul „Închide”
Veți putea selecta de fiecare dată lista de radiouri din câmpul "Lista de canale"






Pentru a asculta un post de radio, e suficient să faceți dublu click pe el. Cele care au semnul ">>" permit alegerea mai multor programe. Faceți click dreapta și selectati programul dorit
 
Audiție plăcută!




Pagina următoare: Chat