logo
26.03.2024

Schimbări în program


Dragi ascultători și prieteni ai Radio Condor. Am decis să încercăm din nou ca emisiunile realizate și prezentate în direct de aceia dintre noi ce ne intitulăm „dj” sau „moderatori” ai radioului să se desfășoare conform unui program stabilit. 

În pagina  „Emisiuni și DJ" veți putea vedea momentele la care aceste emisiuni sunt programate. O trecere în revistă a noutăților veți putea citi mai jos.

Categorie: General
Postat de: oberon

Luni de la ora 20 până la ora 22 veți putea asculta o emisiune realizată de Charma. Marți este programată emisiunea mea, de la ora 22. Invitat permanent este, bineînțeles Kmlia. 

Miercuri îi putem auzi pe Ciuf de la ora 20 și, bineînțeles pe Flash de la ora 22 până la miezul nopții. Joi este „maratonul” lui Krystal, de la ora 20 până la miezul nopții. Cu această ocazie îi urăm bun venit în rândul realizatorilor Radio Condor și pe această cale. 

Vineri avem de la ora 20 din nou emisiunea Charmei, apoi, de la ora 22 emisiunea Kmliei cu subsemnatul ca invitat permanent.

Weekend-ul încă nu este „acoperit”, dar asta nu exclude posibilitatea unor emisiuni ad-hoc.

Acest lucru a implicat mutarea unora dintre calupurile automatizate de Samu la alte ore, în special a muzicii folk, care acum se aude mai devreme, marți și miercuri.

Audiție plăcută!





Pagina următoare: Chat